Alla inlägg den 11 augusti 2012

Av Inger - 11 augusti 2012 16:02

  Så här ser det ut på baksidan av byggnaden, dit jag ska på måndag. Ett fantastiskt hus som har historiska anor från sanatorietiden. Många är de människoöden som formats inom dessa väggar...ja även utanför.

Uppe i skogen ovanför husen, finns ett stort träd som är fullt med hårnålar från kvinnor som överlevt sina lungsjukdomar. Varför nålarna i trädet, det ska jag ta reda på. Man kan fortfarande (om man är sensitiv nog) höra suckar från gångna tider i de långa korridorerna och det sägs att i vissa rum hörs konstiga ljud från förr...


Nå, jag är redo för min artondagars helvegetariska kost, mindfulness, vattengympa, föredrag, kostlära, promenader med Ernst, avslappning till Jeas mjuka röst (och många snarkningar från väääldigt avslappnade människor) olika provtagningar, taktilmassage osv.


Jag har fått fotvård, nyslingad kort frisyr, Zometa, PK-prov (som ska tas igen på Ö-åsen då mina värden svajar pga för stort intag av Alvedon ett tag). Jag har packat en gigantisk resväska med massa saker som jag aldrig kommer att behöva, en mindre väska med skor, tantsnusk, smink och en massa shampon och grejer som jag heller inte kommer att använda. En tredje väska med baddräkt, extrabröst, små plastpåsar att lägga blöt baddräkt i (erfarenhet), kam o spegel. En fjärde väska som innehåller dator och dosa och sladdar, viktig väska. Så ska jag ha med både En-ok lila och En-ok blå, Ernst ska med så klart, men Rulle lämnar jag hemma.

Ja, på måndagmorgon klockan 8,30 bär det iväg. Ska kännas konstigt att så stor del av augusti bara försvinner liksom, det är höst då jag kommer hem! Bengan ska nog jobba med verandan, så han har att göra. Mat till honom lär gå bra, han brukar bli syndomtyckt och bli bjuden på middag här och där. Annars så har vi handlat en massa ungkarlsmat till honom.

Jag kommer att sakna min nya säng, jag sover så skönt i den, hissar mig upp o ned, viker ihop mig på mitten med benen högt, ändan i en böj o huvudet högt upp. Jättekul har jag! Jaja, jag kommer ju snart hem, börja inte få ånger nu Inger!! Du ska njuta av din vistelse där uppe som ska bli SÅ bra för dig, tänk så!


Sköt om er, man vet aldrig hur länge man har sig!

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Min barndoms somrar på Björkön


Ovido - Quiz & Flashcards