Direktlänk till inlägg 2 juli 2012

Gnäll o klag-blogg

Av Inger - 2 juli 2012 17:43

Nu är jag sannerligen less på att inte kunna gå riktigt! Sommaren traskar iväg med storstövlarna på sig, stora steg i taget. Vi är inne i juli och min sommar har inte riktigt börjat ännu. Jag mår uselt och mitt humör är också uselt.

Visst, jag har cancer, flimmer o högt tryck, fortfarande förkyld med hosta o snor, men detta med mitt knä...nä det ville jag inte ha! Allt det andra kan jag leva med och acceptera, men detta förbannade skitknä vill jag inte ha!

Jaja, jag ska på röntgen i morgon, men sedan ska röntgenläkare titta på plåten och kontakta min onkolog som skrev remissen och hon i sin tur ska kontakta mig och jag i min tur ska kontakta vårdcentralen för en tid där...om det nu inte är en metastas eller kanske en spricka! Isåfall blir det en ortoped som ska titta på plåten o mitt knä, suck. Jag är väl för otålig och skulle velat haft allt gjort igår! Sommaren som jag längtat så, far ifrån mig. Rätt som det är, så är asplöven röda, nätterna kolsvarta och frostiga.

 Jag sitter här, jag sitter i köket, jag sitter i rullstolen då vi är ute, jag sitter i bilen. Så fort jag reser mig känns det som att knäskålen ska lossna, jag kan inte ha täcket på knäet på natten, det svider som eld.Dessutom får jag stappla upp tre gånger/natt för att kissa och det gör vansinnigt ont att överhuvudtaget sätta ned högerbenet. För att inte tala om att hitta båda kryckorna mitt i natten då man är halvsovande. Jag käkar Alvedon som det vore kola, vill inte veta hur lever o njurar mår.

Åh herrejösses, så här mycket har jag inte klagat på länge! Nä nu struntar jag i detta, tar mig försiktigt nedför trapporna medelst En-ok 1 och En-ok 2. Allt går väldigt sakta nu, jag önskar att även sommaren kunde göra så.

Tack ni som står ut att läsa min klagovisa, jag lovar att den inte ska upprepas. Det känns faktiskt lite bättre nu, men det är väl för att jag sitter blickstilla med benet...

Hörni, ha en skön måndagkväll, skickar iväg en liten ilskenmengladändåkram!

 
 
Ingen bild

Britten

2 juli 2012 18:20

Jag förstår precis hur du känner!!! Man måste få klaga lite ibland!Vi ses snart! Optimistkram från en annan "suris!"
Britten

Inger

5 juli 2012 10:46

Jaa Britten, som du sett på FB var det "inget fel"och efter många turer får jag komma till sjukgymnasten (motvilligt av henne)på tisdag em.
Kram, Inger

 
Ingen bild

Gunilla

2 juli 2012 19:33

Hej!

Förstår att du blir skitless ibland. Jättejobbigt att inte kunna röra på sig hur man vill. Hoppas att de ser på röntgen något som går att åtgärda, så du slipper värken.

Kram
Gunilla

Inger

5 juli 2012 10:44

Tack Gunilla för din empati! Jag får komma till sjukgymnasten på tisdag först, då får vi se vad som sedan händer.
Kram, Inger

 
skrivmoster

skrivmoster

3 juli 2012 21:39

Käraste syrsan! Jag har tänkt på dig så mycket idag att du borde ha känt det i hela kroppen. Din röntgen är gjord och nu vill jag som du veta, vad dom har sett. Det låter så ont det du skriver och varför skulle du inte känna dig arg, ledsen, besviken och allt som bara går att hitta på. Inte vill man ha en sån sommar som du har nu! Och du som ska ut och resa framöver - det är ju bestämt, eller hur??!!

Håller mina tummar för att allt ska ordna sig snart och då ska du se att solen får bråttom att lysa över oss alla. Nu är vi på mellanlandning för div. göromål och ärenden.
Vi hörs hoppas jag! Jag är lika spänd som du på resultatet. Kramar om dig så hårt jag vågar!

http://skrivmoster.bloggplatsen.se

Inger

5 juli 2012 09:20

Hej kära du! Tack för din kommentar och för att du är du.Jag fick svar på röntgen och där var ingen metastas, ingen spricka eller ny artros. Alltså är det någon inflammation eller ledbandsskada. Onkologssk sa att jag måste ringa vc för att få komma till dr, så gjorde jag, men hade oturen att komma till den suraste ssk som finns där. Hon hänvisade mig till sjukgymnasten som ska undersöka mitt knä. Iofs är de specialiserade på muskler o ligament, men ssk sa att sjukgymnasten skulle ringa upp mig när hon fick tid! Suck. Nu ringer jag själv upp sj,gymn. kl 9.30 när hon har teltid. Stor kram o tack för att du finns!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Inger - 31 december 2014 11:54


  Detta är jag, Inger. Året som gått, har varit vänligt mot mig och min familj. Inga särskilda sjukdomar, ingen har dött, ingen har fötts. Sommaren var underbar, utom midsommar som var den vanliga fleesejackor o kepshelgen. Men vi var ett stort gän...

Av Inger - 28 september 2014 16:10

  Det här är min Bengan. Fotot är från då vi var i Skåne i fjol, närmare bestämt i Viken där vi hyrde hus av kära Evy. Inte kunde vi då veta att det skulle bli sista gången vi fick bo i detta vackra hus och träffa den allra finaste värdinnan med den...

Av Inger - 13 september 2014 15:23


   Idag är en "sån" dag, en tänk- o funderingsdag. Tänker ofta på C i dag. Många negativa tankar far över mig, det både finns och finns inte en orsak till tänkandet. Jag tror att vi alla har sådana dagar, då vi kanske har drömt något otäckt och känsl...

Av Inger - 26 augusti 2014 18:18


   Nää, tänkte bara sätta in en tårt o kakbild för att väcka er uppmärksamhet.   Idag har jag varit på träningslokal, vilket var längesedan. Men jag är ju med i en utmaning att träna 3ggr/vecka med redovisning på söndagar, därför måste jag gör...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Min barndoms somrar på Björkön


Ovido - Quiz & Flashcards