Alla inlägg den 13 juni 2012

Av Inger - 13 juni 2012 21:57

Snart är det dags! Dags att packa det allra sista inför midsommar och sommaren över huvudtaget. Jag gissar att vi far upp fram emot helgen, för att sätta på vattnet och städa lite fuskigt och sedan fara hem på en blixtvisit på måndan då det är PK-prov. Sedan brassar vi upp igen och för första gången på massor med år, behöver jag inte tänka på MATEN! Vi har kommit överens om att ta catering! Tjoho!! Först var jag motvalls, jag ville ha som det alltid varit, men som två döttrar och en make talade om hur jag beter mig på midsommar med stress, svett och grinighet, insåg jag snart att catering skulle vara toppen! Vi fick lite mothugg av ett par familjemedlemmar, men snart hade vi övertalat dem också.

Frid o fröjd, stora lugnet ska råda i midsommar! Förutom att vi fixar dukning, kaffe och disk. Men i år ska vi sätta upp det gigantiska partytältet, det är 3x8 meter, så det lär räcka till. I fjol satt vi på den nyinglasade verandan hos oss, men har man ett partytält så ska man väl för sjutton utnyttja det!

Jag vet inte exakt hur många vi blir, men runt tjugo personer blir det nog. Vi fixar midsommarstång, plockar blommor, äter varmkorv med bröd (som vi ordnar)och så ska stora tältet upp, det brukar vara kul, många svordomar, svett och skratt. Sedan ska det dukas, vilket de flesta brukar hjälpa till med, potatisen ska skrubbas o kokas...men annars är det ingenting...ingen nubbesallad, dragonströmming, iskällarströmming...suck. Nåja, huvudsaken är att mamma inte får sitt vanliga bryt!

Jag tar Lillen med upp till stugan, så ni kommer att få små uppdateringar emellanåt. Förskräckens icke, du lilla hop!


Zometabehandlingen har jag skjutit upp till veckan efter midsommar då vi även ska fira sex år som gifta.

Nå, detta var allt för denna gången. Jag mår bra, även om mitt högra knä inte gör det, men det bortser vi ifrån.

Ha nu en skön veckända och kanske en snartärdetdagskram skulle passa?

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Min barndoms somrar på Björkön


Ovido - Quiz & Flashcards